Tecnologies habilitadoras

Impulsem connexions i implantem tecnologies habilitadoras per a fer front als reptes de la digitalització actual en la Comunitat Valenciana.

ACONSEGUIM LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL A TRAVÉS DE PROJECTES 5G, IOT I BLOCKCHAIN.

El nostre objectiu és aportar solucions tecnològiques innovadores en l'àmbit de les Tecnologies Habilitadoras o KETs de la Comunitat Valenciana, definint les accions pertinents per a agilitzar el procés d'implantació de les mateixes en el teixit empresarial.

Les Tecnologies Habilitadoras es caracteritzen per introduir la innovació en diferents sectors econòmics a través d’accions i processos digitals que canviaran la forma en què treballem, operem i ens comuniquem en el nostre dia a dia i en el nostre treball.

Continuar llegint

Des d’Istec, treballem per a impulsar la seua implantació, atés que té un gran potencial que permet desenrotllar nous béns i servicis per a les empreses i reestructurar els processos industrials per a modernitzar la indústria, afavorint una economia sustentada en un coneixement eficient i sostenible mediambientalment.

Implantar estes tecnologies suposa un benefici en qualsevol sector, des de l’aeronàutica, l’enginyeria i la química fins a la salut, l’educació i l’agricultura. A més, un dels punts essencials és que genera beneficis per a les PIME reduint els costos de producció de les entitats, millorant la qualitat dels productes i servicis, optimitzant el temps de producció i augmentant la productivitat dels treballadors.

Els processos de transformació digital en empreses generen oportunitats d’ocupació i la integració de professionals qualificats en competències digitals, adoptant nous models de negoci.

Les Tecnologies Habilitadoras Digitals (THD) suposen un gran impacte i tenen un caràcter estratègic per a poder impulsar els processos de transformació digital i comportar un avanç significatiu en el territori de la Comunitat Valenciana.

Ocultar

QUÈ AVANTATGES ENS OFERIX?

Capacitat de millora

Gràcies a la immediatesa d’estes tecnologies es permet evolucionar d’empreses poc eficients i plenes de processos lents, a organitzacions dinàmiques i productives amb alta capacitat d’adaptació.

Impacte positiu

Generem un impacte substancial i oportunitats en creació d’ocupació qualificat que aporte valor a les empreses, millorant la qualitat dels servicis i aconseguint adoptar la capacitat de prosperar a llarg termini.

Seguretat

Facilitem el pas a entorns digitals amb l’adopció de polítiques que afavorisquen la seguretat i confiança en qualsevol tipus d’operació online amb sistemes de gestió de la ciberseguridad, gestió integral de la dada i obertura de dades.

Multidisciplinari

La implantació de les Tecnologies Habilitadoras Digitals signifiquen el creixement de qualsevol tipus de sector ajudant a la generació de nou coneixement i formes de participació.

CONTACTA'NS

VOLS PARLAR AMB NOSALTRES?

    1. Primer, selecciona si eres una empresa o un particular

    2. Ompli els camps amb la teua informació.    Entenc que les meues dades personals es processaran d'acord amb la Política de Privacitat.
    1