Telecomunicacions

El nostre propòsit és aconseguir la màxima connectivitat en la Comunitat Valenciana, impulsant la digitalització de la societat i de les empreses.

POSEM ELS SERVICIS DE TELECOMUNICACIONS A l'ABAST DE LES ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES I EMPRESES PER A MANTINDRE CONNECTATS ELS CIUTADANS.

Gestionem la infraestructura de telecomunicacions present en tota la Comunitat Valenciana, facilitant l'oferta de servicis, evitant els elevats costos i temps de desplegament que suposa arribar a l'usuari final.

Les telecomunicacions és un dels sectors més dinàmics i en auge del panorama actual i des d’Istec ens responsabilitzem del manteniment i gestió integral dels centres repartits per tota la Comunitat Valenciana, propietat de GVA.

Els servicis de xarxes i telecomunicacions fomenten l’ocupació i la productivitat, contribuïxen al creixement i desenrotllament econòmic i ajuden al benestar social, d’ací la importància de la seua labor i la necessitat de continuar millorant.

Continuar llegint

Les telecomunicacions són les responsables de transportar els senyals analògics i digitals des del lloc d’origen en què es generen fins al punt on es reben. Estes xarxes de comunicacions estan constituïdes per un conjunt cablejat (estació base, estacions de commutació, xarxes de distribució i terminals, entre altres) i una part sense fil (antenes, satélites…) . Ajuntant ambdós parts, aconseguim que el senyal puga arribar des de l’origen fins al destí de la manera més eficaç i productiva possible.

A hores d’ara, és crucial en tots els aspectes de la nostra vida i àmbits empresarials. Els avanços tecnològics han suposat un canvi en la forma de dur a terme els negocis, aconseguint la comunicació amb clients de tot el món, implantant el teletreball, l’ensenyança telemàtica i, inclús, la telemedicina.

La nostra missió és satisfer, a través de la comunicació, les necessitats que requerixen les persones per a fer més fàcil i accessible el seu dia a dia.

Ocultar

QUÈ AVANTATGES ENS OFERIX?

Adaptabilitat

Les telecomunicacions tenen la capacitat d’adaptar-se, millorar i oferir oportunitats en qualsevol àmbit empresarial, des dels negocis, l’ensenyança, la ciència i la salut, entre molts altres.

Facilita la vida quotidiana

Els servicis de telecomunicacions fan possible que estiguem connectats amb qualsevol persona de forma fàcil i ràpida, a més de poder accedir a qualsevol font d’informació i coneixement fiable de manera instantània i directa.

Connectivitat

La globalització que vivim és gràcies a la ubiqüitat dels factors de producció i mercats que ens oferix la tecnologia i infraestructura de les telecomunicacions.

Flexibilitat empresarial

Les telecomunicacions mòbils són vitals per a l’optimització de l’organització de les empreses i emprenedors, oferint la possibilitat de treballar de forma més flexible des de qualsevol lloc del món.

CONTACTA'NS

VOLS PARLAR AMB NOSALTRES?

    1. Primer, selecciona si eres una empresa o un particular

    2. Ompli els camps amb la teua informació.    Entenc que les meues dades personals es processaran d'acord amb la Política de Privacitat.
    1