TECNOLOGIES HABILITADORES

IoT o Internet de les coses

Agilita les dinàmiques empresarials, automatitza les tasques diàries i millora el dia a dia del ciutadà.

MITJANÇANT LA XARXA DE TELECOMUNICACIONS, PROPORCIONEM SOLUCIONS IOT QUE MILLOREN LA QUALITAT DELS SERVEIS PRESTATS A la CIUTADANIA EN LA COMUNITAT VALENCIANA.

Com a proveïdors de serveis IoT, des de l'àrea d'enginyeria analitzem diferents solucions que acosten a les empreses i als ciutadans els múltiples avantatges de la Internet de les Coses.

L’auge radica en les múltiples aplicacions de la Internet de les coses tant en l’àmbit personal com l’empresarial. En l’àmbit domèstic, podem trobar nombrosos objectes interconnectats per a facilitar la vida del ciutadà com els dispositius controlats per veu o els sistemes de seguretat.

En aplicacions industrials i empresarials, IoT és usat per a analitzar dades i generar missatges i alarmes que s’envien a diferents treballadors perquè prenguen les accions necessàries de control i reparació. Fins i tot en el sector de la medicina, IoT pot monitorar les constants d’un pacient i informar amb rapidesa davant una situació crítica.

AVANTATGES DEL INTERNET DE LES COSES

Accessibilitat

Apostem per la implementació de solucions IoT en la Comunitat Valenciana, especialment en aquelles zones on no és possible oferir el servei per altres agents del sector.

Impulsant connexions

Com a impulsor de connexions en tot el territori de la CV i per la nostra vocació de servei públic, assegurem l’aposta en tots els projectes de serveis IoT que suposen una millora de serveis per a les empreses i ciutadans del nostre territori.

Productivitat i eficiència

Millora la presa de decisions, automatitza les tasques diàries i augmenta la rapidesa de les comunicacions en l’empresa, preservant la confidencialitat i la seguretat de la informació sensible de l’entitat.

CONTACTA'NS

VOLS PARLAR AMB NOSALTRES?

    1. Primer, selecciona si eres una empresa o un particular

    2. Ompli els camps amb la teua informació.    Entenc que les meues dades personals es processaran d'acord amb la Política de Privacitat.
    1