TELECOMUNICACIONS

Transport de dades

Posem al servici de les administracions públiques i de les empreses de servicis de telecomunicació, la xarxa de transport de dades de la Generalitat Valenciana.

CONTRIBUÏM AL DESPLEGAMENT DE SOLUCIONS PÚBLIQUES I PRIVADES A TRAVÉS DEL TRANSPORT DE DADES PER A AUGMENTAR LA CONNECTIVITAT DE TOT EL TERRITORI DE LA COMUNITAT VALENCIANA.

El nostre valor diferencial és ser una empresa amb vocació 100% de servici a la ciutadania, facilitant tant a les administracions públiques com a les empreses de telecomunicacions tots els mitjans al nostre abast, per a impulsar el transport de dades en la xarxa i la digitalització de la Comunitat Valenciana.

Per este motiu, comptem amb l’equip i les ferramentes necessàries que col·laboren amb els nostres clients en la definició de les necessitats i nivells de servici necessaris, buscant la millor solució en cada un dels vostres casos.

Una xarxa de transport és la que fa possible la transmissió de dades i xarxes de comunicacions d’un punt a un altre de manera bidireccional o unidireccional. Els centres de telecomunicació gestionats per Istec estan connectats per mitjà de radioenllaços i enllaços cablejats que formen la xarxa de transport de la GVA.

Esta xarxa de transport pel seu disseny, robustesa i amplada de banda, permet la transmissió de senyals electrònics a fi d’arribar a tots els racons de la Comunitat Valenciana.

La renovació contínua de les xarxes de comunicacions de dades, així com la seua monitorització per personal propi d’Istec, assegura la continuïtat del servici i garantix la cobertura de tot el territori de la Comunitat Valenciana.

Posem al servici de les administracions públiques i de les empreses de servicis de telecomunicació, la xarxa de transport de la GVA, garantint els nivells de qualitat de servici acordats. Amb este servici, des d’Istec volem contribuir al desplegament de solucions públiques i privades que augmenten la connectivitat de tot el territori de la Comunitat Valenciana, que és el primer pas per a afavorir la digitalització i el desenrotllament econòmic de la nostra regió.

Som resolutius

La monitorització de la xarxa per un equip especialitzat garantix la continuïtat del servici.

Som innovadors

Des de l’àrea d’enginyeria, treballem contínuament en la renovació tecnològica de la xarxa de transport, introduint millores que garantisquen als operadors la qualitat i nivells de servicis acordats. Esta innovació contínua ens permet oferir servicis de telecomunicació d’última generació.

Som d'ací

Especialitzats en la geografia i en la naturalesa de la Comunitat Valenciana, la qual cosa ens permet oferir un servici de qualitat i solucions especials per a cada client.

Vetlem per l'excel·lència

La robustesa de la nostra xarxa de transport garantix la fiabilitat del seu servici.

CONTACTA'NS

VOLS PARLAR AMB NOSALTRES?

    1. Primer, selecciona si eres una empresa o un particular

    2. Ompli els camps amb la teua informació.    Entenc que les meues dades personals es processaran d'acord amb la Política de Privacitat.
    1