TECNOLOGIES HABILITADORES

Tecnologia 5G

Major velocitat, menor temps d'espera i millora en la connexió entre dispositius.

LA TECNOLOGIA 5G SERVIRÀ DE PALANCA EN EL DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC DE LA COMUNITAT VALENCIANA.

Com a empresa del sector públic instrumental, apostem pel desenvolupament de projectes 5G que permeten a la nostra regió ser pionera en la implantació d'aquesta tecnologia.

En col·laboració amb les universitats valencianes, operadors, resta d’institucions i empreses del sector, col·laborem posant al servei de la resta d’agents les nostres infraestructures i els nostres equips d’experts.

5G és la denominada cinquena generació mòbil i l’evolució de les xarxes sense fils 4G. La cobertura 5G ens permet la comunicació simultània entre diversos dispositius, una major velocitat de transmissió de la informació, menor temps de latència en enviar i rebre dades, així com la possibilitat d’implementar IoT en diferents artefactes.

Un altre dels molts beneficis és que l’amplada de banda és 100 vegades major que la tecnologia actual, la qual cosa evita les interrupcions i redueix el temps d’espera. El control automàtic de les terminals 5G són més eficients en la transmissió d’informació minimitzant les transferències, prolongant la vida útil de les bateries i limitant l’exposició de l’usuari als camps electromagnètics.

El servei de connectivitat 5G revoluciona el llançament de la indústria 4.0, el IoT (Internet of Things), la robòtica o el cotxe autònom, entre altres, i té nombroses aplicacions pràctiques en el teletreball o l’entreteniment per a millorar notablement el dia a dia del ciutadà.

El 5G a Espanya no sols modifica el món de les comunicacions, sinó que es converteix en la indústria del futur permetent la connexió en qualsevol punt i proporcionant major velocitat, cobertura i prestacions en les xarxes mòbils d’Espanya.

Llegir més Llegir menys

AVANTATGES DEL 5G

Noves oportunitats

Apostem pel desenvolupament de projectes 5G especialment en el medi rural, portant xarxes de banda ampla a tots els racons de la Comunitat Valenciana.

Equips eficients

Som l’instrument de la GVA per a l’anàlisi, la definició, la implantació i la posada en marxa de projectes 5G que utilitzen com a base per a la seua constitució la infraestructura gestionada per Istec.

Simultaneïtat

Els equips 5G són més moderns i eficients i transfereixen la mateixa informació amb una menor potència, millorant la capacitat de connexió de dispositius en temps real i simultàniament.

CONTACTA'NS

VOLS PARLAR AMB NOSALTRES?

    1. Primer, selecciona si eres una empresa o un particular

    2. Ompli els camps amb la teua informació.    Entenc que les meues dades personals es processaran d'acord amb la Política de Privacitat.
    1