TELECOMUNICACIONS

Infraestructura

Facilitem l'oferta de servicis evitant els elevats costos i temps de desplegament per a arribar a l'usuari final.

DES D'ISTEC, GESTIONEM LA XARXA D'INFRAESTRUCTURES DE TELECOMUNICACIONS EN LA COMUNITAT VALENCIANA, POSANT A DISPOSICIÓ DELS NOSTRES CLIENTS L'EQUIP HUMÀ I ELS MITJANS MATERIALS NECESSARIS.

Som l'empresa responsable del manteniment i la gestió integral dels centres de telecomunicació propietat de GVA, repartits per tota de la Comunitat Valenciana.

Tots els centres estan ubicats en punts estratègics de la nostra geografia, la qual cosa permet portar servicis de telecomunicació i connectivitat a quasi el 100% de la població.

La millora i supervisió contínua dels centres i del seu subministrament elèctric, ens permet oferir un servici de qualitat donant seguretat als operadors coubicados, sempre amb el focus lloc en el respecte al medi ambient.

Per què Istec? Com a empresa d’infraestructura en telecomunicacions, posem a disposició de les administracions públiques i de les empreses proveïdores de servicis telco, la infraestructura de telecomunicació present en tota la Comunitat Valenciana, facilitant l’oferta de servicis, evitant els elevats costos i temps de desplegament que suposa arribar a l’usuari final.

A més, facilitem als nostres clients l’equip humà i els mitjans materials necessaris, tant en l’àrea d’enginyeria com en l’àrea d’operacions, garantint el funcionament dels servicis amb els nivells de qualitat acordats. La proximitat i àmbit geogràfic limitat a la Comunitat Valenciana, ens permet oferir un temps de resposta i una personalització del servici sense igual en la regió.

GALERIA DE CENTRES

Els nostres centres de telecomunicacions són la base de l'èxit.

01/03

AVANTATGES DE LA NOSTRA INFRAESTRUCTURA

Som resolutius

La supervisió i contínua revisió de les infraestructures oferixen als nostres clients la seguretat dels seus equips i la confiança en el seu funcionament correcte.

Som innovadors

Comptem amb una àrea d’enginyeria especialitzada en el disseny de servicis de telecomunicació que assessora i col·labora amb els nostres clients en la definició i implantació de l’arquitectura necessària per a oferir el seu servici amb les millors prestacions.

Som d'ací

La infraestructura que gestionem està ubicada en la Comunitat Valenciana, sent experts en este àmbit geogràfic i permetent-nos oferir servicis personalitzats i adaptats a les necessitats de cada client.

Vetlem per l'excel·lència

La coubicación en els nostres centres de telecomunicació ens permet oferir als nostres clients un servici fiable i segur per estar monitoritzat directament pel nostre personal, la qual cosa garantix una resposta ràpida davant de qualsevol contratemps.

CONTACTA'NS

VOLS PARLAR AMB NOSALTRES?

    1. Primer, selecciona si eres una empresa o un particular

    2. Ompli els camps amb la teua informació.    Entenc que les meues dades personals es processaran d'acord amb la Política de Privacitat.
    1