TECNOLOGIES HABILITADORES

Blockchain

Integritat enfront de possibles atacs cibernètics, agilitat en la tramitació d'expedients i augment de la transparència.

LA IMPLANTACIÓ DE SERVEIS BLOCKCHAIN PERMETRÀ A l'ADMINISTRACIÓ SITUAR-SE EN UNA POSICIÓ IMMILLORABLE DE CARA ALS REPTES QUE ES PLANTEGEN EN UN ESCENARI GLOBAL TOTALMENT DIGITALITZAT.

Impulsem la implantació de blockchain en l'administració per a garantir la integritat enfront de possibles atacs cibernètics, afavorint l'eliminació del paper i augmentant la transparència.

Blockchain és una tecnologia que registra informació organitzada a través de blocs. Cadascun d’aquests blocs emmagatzema dades pròpies i enllaça amb el node anterior, de manera que qualsevol modificació en un bloc implica una modificació en tots els blocs posteriors. Aquesta cadena s’emmagatzema en nodes (sistemes) a través d’Internet, mantenint aqueixos nodes còpies totals o parcials de la cadena. En estar la informació distribuïda i la gestió descentralitzada a partir d’una determinada baula de profunditat la informació es considera criptogràficament inalterables, per la qual cosa no es poden modificar ni eliminar.

La solució també suposa una garantia enfront d’atacs informàtics, ja que per a danyar el sistema un hacker hauria de vulnerar la major part dels nodes de la xarxa on s’emmagatzema la cadena (atac del 51%).

El desenvolupament d’aplicacions blockchain permet disposar de la informació necessària en tot moment, la qual cosa suposa un augment de l’eficiència i de l’agilitat en la tramitació d’expedients de tota mena.

Blockchain s’emmarca en l’estratègia valenciana de recuperació econòmica, amb l’objectiu d’avançar en matèria de digitalització, en línia també amb les directives europees que promouen la utilització d’aquestes tecnologies en aquesta mena de procediments.

Llegir més Llegir menys

AVANTATGES DEL BLOCKCHAIN

Xarxa pública blockchain

Des d’Istec, ens sentim orgullosos de ser un dels onze fundadors de la primera cooperativa que s’encarregarà de desenvolupar una xarxa pública de Blockchain, denominada BlockchainFUE.

Integració amb ACCV

Integrem a ACCV, Agència de Certificació amb més de 20 anys d’experiència a garantir la integritat de la informació que es registra, gestionar el segell de temps, així com altres serveis del camp de la criptografia, i acreditar l’autenticitat del signant de la gestió i documents.

Transparència i seguretat

La implantació de solucions blockchain facilita la transparència, pel seu disseny orientat a la distribució de la informació, la qual cosa suposa un augment de l’eficiència i de l’agilitat en la tramitació d’expedients de tota mena.

CONTACTA'NS

VOLS PARLAR AMB NOSALTRES?

    1. Primer, selecciona si eres una empresa o un particular

    2. Ompli els camps amb la teua informació.    Entenc que les meues dades personals es processaran d'acord amb la Política de Privacitat.
    1