TELECOMUNICACIONS

Servicis

Proporcionem les ferramentes necessàries per a desplegar de forma òptima el seu servici de telecomunicació, minimitzant preus i tràmits amb diferents proveïdors.

LES XARXES D'ACCÉS PERMETEN PORTAR ELS SERVICIS DE TELECOMUNICACIÓ FINS AL CIUTADÀ.

Som una entitat facilitadora que té com a objectiu aconseguir la màxima connectivitat en la Comunitat Valenciana. El nostre propòsit últim és impulsar la digitalització de la societat i de les empreses.

Per este motiu, posem a disposició de les entitats públiques i les empreses privades que vullguen oferir servicis de telecomunicació en la Comunitat Valenciana l’equip humà, la infraestructura i les ferramentes necessàries per a aconseguir-ho.

L’especialització del nostre personal en projectes de telecomunicació en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, garantix a les empreses que compten amb el millor aliat per a oferir un servici de telecomunicació als seus clients.

Realitzem una monitorització en temps real de la qualitat dels servicis oferits des dels centres que gestionem, la qual cosa garantix a les entitats i empreses que utilitzen la nostra infraestructura per a oferir els seus servicis, una resposta immediata davant de qualsevol problema que afecte el servici.

A través de les xarxes d’accés, acostem als ciutadans les funcions de telecomunicació, on s’inclouen les emissions i servicis de TDT, canals i servicis de radiodifusió, la xarxa d’emergències i accés a dades, sistema tetra comunicacions per a fer la comunicació el més instantània possible, així com solucions d’accés a servicis personalitzats.

Des d’Istec, comptem amb un equip d’enginyeria especialitzat en el disseny i implementació de xarxes de telecomunicació que col·labora amb els clients per a oferir-los la millor solució possible en funció de les seues necessitats.

Posem a disposició dels nostres clients totes les ferramentes necessàries per a desplegar de forma òptima el seu servici de telecomunicació, minimitzant preus i tràmits amb diferents proveïdors.

AVANTATGES DE LES NOSTRES XARXES D’ACCÉS

Som resolutius

La monitorització de la xarxa per un equip especialitzat garantix la continuïtat del servici.

Som innovadors

Des de l’àrea d’enginyeria d’Istec, treballem conjuntament amb l’empresa proveïdora del servici per a aconseguir el disseny i la qualitat òptima per al servici.

Som d'ací

Especialitzats en la geografia i en la naturalesa de la Comunitat Valenciana, la qual cosa ens permet oferir un servici de qualitat i solucions especials per a cada client.

Vetlem per l'excel·lència

El treball conjunt de l’equip d’enginyeria i l’equip d’operacions, permet que el client compte amb un aliat tecnològic de gran fiabilitat.

CONTACTA'NS

VOLS PARLAR AMB NOSALTRES?

    1. Primer, selecciona si eres una empresa o un particular

    2. Ompli els camps amb la teua informació.    Entenc que les meues dades personals es processaran d'acord amb la Política de Privacitat.
    1