Digitalització

26/08/2022

Nou aspecte per a la web d’identitat digital

Istec, prestador qualificat de serveis de confiança electrònica (PSC), a través de la seua marca ACCV, s’encarrega de prestar el servei d’identitat digital i emissió de certificats electrònics, tant dins de l’àmbit de la Generalitat, com a nivell estatal i internacional.

En conseqüència, la seua pàgina web https://www.accv.es es converteix en la font més important per a l’accés de la ciutadania, Administracions públiques i empreses, per a adquirir certificats de Ciutadà, Representant d’entitat o Empleat públic, entre altres, i poder interactuar en tràmits electrònics enfront de diferents organismes públics i privats. Tenint això en compte, amb l’afany de millorar l’experiència de navegació i usabilitat dels seus usuaris, els tècnics d’Istec han liderat un projecte de disseny UX/UI amb l’objectiu d’oferir-los una interfície i una estètica accessible, gràficament clara, funcional, pràctica i fàcil d’usar

Res més aterrar a la home de la web, es disposa d’un menú principal emergent que dona accés de manera ràpida i senzilla als certificats digitals i els serveis que presta Istec perquè qualsevol usuari puga obtindre’ls de manera amigable.

A més, existeix una clara orientació al perfil de cada persona usuària que puga consultar aquest portal. És a dir, en funció de si es tracta d’una persona pertanyent a una empresa, autònoma, empleada pública, representant, etc., el site li mostrarà aquells serveis que més s’ajusten a les seues necessitats. Tot això a només 3 clics.

Entre altres aspectes a destacar, s’ha aconseguit facilitar l’accés a apartats d’Ajuda, FAQs, manuals i formularis de suport, en cas de tindre qualsevol consulta o incidència relacionada amb els productes o serveis d’Istec.

Per a més informació sobre les novetats de la web, llegir https://comunica.gva.es/es/detalle?id=363391065&site=174859746&s=08