Comunitat conectada

12/05/2022

Istec rep el Premi “Millor projecte d’integració de tecnologia IP”

La segona edició dels Premis TM Broadcast concedeixen a Istec el premi de reconegut prestigi en el sector audiovisual

Istec, en col·laboració amb la Direcció General de les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de la Generalitat Valenciana, ha liderat la coordinació del projecte “Renovació tecnològica de la xarxa multiservei de la Generalitat Valenciana”, que abasta el disseny, direcció facultativa i posada en producció d’una xarxa multiservei implementada mitjançant tecnologia MPLS que permetrà l’explotació de diversos serveis de comunicacions crítics de la GVA.

El nivell tecnològic i l’envergadura del projecte han sigut reconeguts per la revista TM Broadcast, atorgant-li el Premi al “Millor projecte d’integració de tecnologia IP” en la segona edició dels Premis TM Broadcast.

La revista TM Broadcast és una publicació internacional formada per un grup de periodistes i experts dins de l’àmbit de l’enginyeria broadcast, sent un referent i líder dins del sector de la tecnologia audiovisual. Des de 2021 reuneix un jurat compost per especialistes de reconegut prestigi dins de la indústria audiovisual, amb l’objectiu de seleccionar i premiar als millors projectes que han sigut duts a terme per empreses i entitats en l’àmbit nacional.

Aquest reconeixement posa de manifest la capacitat tècnica multidisciplinària d’Istec, el potencial del seu equip humà i el posicionament de l’entitat com a empresa tecnològica referent a nivell nacional en l’àmbit d’integració de tecnologia IP per a serveis broadcast.